Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fodrászat

Fodrászatunk délelőtt 10-21-óráig várja szépülni vágyó vendégeinket.Sok fodrászokkal ellentétben  vállalom egész kisgyermekek hajvágását is.Diákok és Sportolók kiemelkedő figyelmet kapnak szalonunkba,15%kedvezménnyel vehetik igénybe minden szolgátatásunkat!Modern vágási és hajfestési technikákkal és extrém ötletekkel várjuk bevállalósabb Vendégeinket,de természetesen helyben vannak azok is akik a mindennapokban hordható frizuráknak hódolnak.Továbbá hajhosszabbítással és haj kereskedelemmel is foglalkozunk.

Hajhosszabbítás:

Elsősorban a "BALMAIN-féle" hőillesztéses technikát alkalmazom évekóta.Jó pár másik módszert láttam,de ez áll hozzám és Vendégeimhez is a legközelebb.Láthatatlan teljesen természetes viselet.Szakszerűen felhelyezve semilyen maradandó károsodást nem okoz ellenben más hajhosszabbítási technikával szemben.Munkámra garanciát,maximális időt és odafigyelést biztosítok.Figyelembe veszem Vendégem igényét,vágyát,és az adott lehetőségeket.Gondosan kiválasztjuk Számára a legalkalmasabb hajhosszt,mennyiséget és hajtípust..Majd feldolgozom a Neki szánt hajat (ez olykor napokat is igénybe vehet)és csak ezután következhet a felhelyezés...Néhány óra alatt gyönyörű dús hosszú hajkoronát varázsolok..és a mosoly az elégedett arcokon feledteti a munka  fárdtságait

 

Mikrogyűrűs hajhosszabbítás

 

hajhosszabbitas-micro-gyuruAzon vendégeimnek ajánlom, akik elsőként kerülnek kapcsolatba a hajhosszabbítással, hiszen a mikrogyűrűs hajhosszabbítás legnagyobb előnye, hogy bármikor könnyedén eltávolítható.

A póthajat – hasonlóan a hőillesztéses módszerhez – pici tincsekben illesztjük a saját hajunkhoz mikrogyűrű segítségével. Előnye a hőillesztéssel szemben, hogy nem rövidül a póthaj leszedés-felrakás alkalmával, illetve nem érintkezik közvetlenül a saját hajunkkal semmiféle kötőanyag-oldószer. Hátránya, hogy kisebb tincsekben illeszthető, így behatárolt mennyiségű haj helyezhető fel ezen technikával. Fémallergiás hölgyeknek nem ajánlott.

Hajainkról:

Hajhosszabbításhoz, hajdúsításhoz tökéletesen alkalmas, kizárólag 100 %-os I. osztályú prémium minőségű emberi hajakkal foglalkozunk.Kínálatunkban található EURÓPAI /elsősorban Orosz,Spanyol,Magyar /hajak.Mindegyiknek megvan az előnye és a hátránya is, amit elmondok és megfelelő szaktanácsadással látom el a Vásárlót a haj kiválasztásával, felrakásával és későbbi kezelésével kapcsolatban. Hajaink egy fejről levágott, natúr copfok. Melyek,kb. egy harmadáig felülről a rövid hajszálaktól mentesek.. Így a hajhosszabbítás különböző módjaihoz előkészítve áruljuk. 

Brazilkeratin/tartós hajegyenesítés/:

A keratinos (brazil) hajkiegyenesítés tökéletes megoldás a göndör, hullámos fürtök ellen. Ez egy ideiglenes megoldás, amely 3-4 hónapig tart, majd újra-többször megismételhető. Kiegyenesítő hatása mellett, javítja hajunk szerkezetét, minőségét.
A kezelés az egyik legújabb, legmodernebb hajkiegyenesítés világszerte, amelynél semmilyen vegyszert (lúgos tartalmú szereket) nem alkalmaznak a keratinon (hajunk, körmünk fő építőanyaga) kívül. A keratin behatol a hajba, ahol a belső sérüléseket javítja, majd védőréteget képez a hajszálon, hogy megelőzze a további károsodást. Ezáltal a hajszerkezeten sima, selymes, fényes eredményt érünk el
A Brazil hajkiegyenesítés során semmilyen vegyi kezelést nem alkalmazok!A
keratin újrafeltöltésekor helyreállítja a haj szerkezetét és védi a hajat a víz, hő által kapott károsodástól. Minden hajtípushoz ajánlom, függetlenül, hogy festett, dauerolt vagy akár már hajkiegyenesítést is alkalmaztak rajta. A Brazil kezelést folyékony keratin formában alkalmazom, amely behatol a haj belsejébe, puhítja, egészségesen fénylővé varázsolja és védi a kutikulát a külső káros hatások ellen. A kezelés időtartama függ a haj hosszától és sűrűségétől.
A végeredmény: egészséges, hidratált, selymes egyenes haj.

Bejelentkezés:Szabó Edit. 06/70 427 40 43